Her er en liten presentasjon av våre hester:

 

Wibo

Født 05.05.2005 

Rase: Shetlandsponni

 Wibo  Wiboo kopi

Wibo er en av de minste ponnien i stallen på under 1 meter. Han er en liten snill ponni som passer til de minste. En liten tass som setter seg i respekt hos de andre hestene. Wibo brukes til det meste, også kjøring.    


 

Stjernens Mini-Fairly

Født 18.04.2004

Rase: Shetlandsponni

mini 2mini 1

Mini er en liten frøken på 90cm. Hun har ikke vært hos oss lenge men har allerede blitt god kompis med de andre ponniene og har kommet inn i gjengen. Selv om hun er liten og har korte bein går denne jenta utrolig fort. Hun synes det er morsomt å gå i rideskole, men kan bli litt usikker innimellom. 


 

Kanutten

Født: 12.12.2012  

Rase: Shetlandsponni

Mor: Nickie   Far: Knerten

Kanuttenn Kanutten 1

Her er vinter barnet. En av de sjeldne som blir født på vinteren. Når han kom til verden var han allerede rustet med vinter pels og klar til å oppleve nye ting. Nå har han blitt høyere en mammaen sin, men tar seg gjerne en slurk med melk. Nå lærer han og bli ridd på.


 

Knerten

Født: 23.04.2010    

Rase: Shetlandsponni

Mor: Valborg Far: Wibo

Knerten Knerten 1

Knerten er en snill gutt som liker å bli stelt og kost med. Han er snill mot barna og finner sjelden på noe tøyst og tull. Knerten er bestevenn med Wibo og de to er som erteris.


 

Nickie

Født: 16.05.1993

Rase: Shetlandsponni

Nickiee 2 Nickie 1

Her er vakre Nickie, mamma'n til Kanutten på 4 år. Nå har hun blitt pensjonist etter mange år i rideskole. Elsker fortsatt å bli kjørt med. Hun er en av de mest sikre ponniene vi har og finner aldri på noe dumt.


 

Zlatan

Født: 2003

Rase: Shetlandsponni

Zlatan 1 Zlatan 2

Zlatan er en kjempe kul ponni som elsker å bølle med de andre hestene. Han elsker å utforske ting med mulen og smaker med glede på en glidelås. Zlatan er redd mauer og liker ikke insekt. Han er en søt ponni som er veldig, veldig god i fotball. 


 


 

Lanners Awyr Tywyn (Tywon til daglig)

Født: 03.06.2007

Rase: Welsh Mountain sec. A

 Tywon Tywonn

Tywon er en ponni som er veldig fin i kjøring. Generelt vakker og har en nydelig farge. Han gjør seg gjerne litt til for at du skal se det. Han er en super fin tur ponni, men i banen kan han bli litt for krevende for de minste.


 

Born To Be Wild (Willie til daglig)

Født: 09.06.2012

Rase: Welsh Mountain sec. A

Willie Willieeee

Willie blir ikke ridd av ferske ryttere, bare de som er litt mer erfarne. Dette er en liten, kul og fornuftig ponni som lærer ekstremt fort. Han liker ikke loff og pærer, men elsker epler. Willie er beste kompis med Kanutten og de er nesten like gamle. De elsker å leke med hverandre.


 

Billie

Født: 2003

Rase: Shetlandsponni/American Quarter horse

Billiee Billie

Her er Billie! Tøffere enn toget, fordi han har overlevd angrep fra ulv. En kjempe smart ponni med egne meninger og som elsker fart og moro. Han sier ikke nei takk til en runde på sprangbanen eller litt Mounted games. Billies motto: "Hvis maten ikke kommer til Billie, kommer Billie til maten".


 

 

 

 


 

Hroi frá Trød

Født: 1990

Rase: Islandshest

Hroi Hroii

Møt denne snill, spreke og gammel herremann med navn Hroi. Han gjør alt du ber han om og synes det er gøy å bølle med ponniene. Her i stallen pleier vi å si at han er ponnienes barnevakt som holder de i ørene. Hroi er en stor ponni men absolutt den snilleste. 


 Cruella De Ville (Tjorv til daglig)

Født: 29.04.2002

Rase: Fjordhest/Shagya Araber

Tjorv 1 Tjorv

Denne jenta her ELSKER pærer og å gjøre noe fysisk. Tjorv elsker fart. Etter et kurs på 45min er hun ferdig oppvarmet og klar for å jobbe mer. Hun kan late som hun ser spøkelser på tur, men ellers er hun super fin å ri på. 


 

 

Generell info

Postadresse
Gro Torpe Hest & Ponni AS
Sirevegen 25
3579 Torpo

Besøksadresse
Sirevegen 95

E-post gr-torpe@online.no
Mobil 97 50 72 64

 
Daglig leder Gro Torpe

gro_nettside.jpg

 
Kart
 
Søk